Mau és un voluntari social i polític. Treballa construint una societat millor.

Biografia

Biografia

pic_1

En Mau (Gràcia - Barcelona 1969) és una persona sensible, altruista i emprenedora, la qual cosa l'ha fet participar en diversos projectes empresarials, socials i culturals.

Va estudiar al col·legi Sant Ignasi de Barcelona, és Llicenciat en Dret (UAB) i té un Màster en Direcció i Administració d’Empreses (UB-UAB-PC)  i un Màster d’Assessoria  i Consultoria Immobiliària (UB).

Té quatre germans, és casat, pare de dos fills i és director de G.Blancafort. Va fundar una empresa de lloguer de so i il·luminació (Power) y una de promoció d’actes lúdics culturals vinculats al món de la universitat (Berlín Est Promocions) i adquirir una de restauració amb cinc locals (Berlín Est Bar, La Companyia General de Sandwiches i La Cova del Drac. Exerceix de voluntari social des de 1989 a Amics de la Gent , del qual n’ha estat President, i com a voluntari polític des del 2010 al Partit Demòcrata

És un professional lliberal col·legiat que treballa dirigint un equip professional com a
advocat, gestor administratiu i administrador de finques al seu propi despatx G.Blancafort.

Crític amb el sistema imperant, es rebel·la treballant de forma activa i positiva per impulsar una via en que la cooperació condueixi a una societat que doni un valor fonamental als sentiments.