Mau és un voluntari social i polític. Treballa construint una societat millor.

Testimonis

El Mau és voluntari d’Amics de la Gent Gran des de fa més de 25 anys i això és d’un valor incalculable, doncs significa compromís social, suport a la causa i continuïtat en un projecte que necessita de persones que s’hi bolquin, doncs cada vegada són més les persones grans que pateixen les greus conseqüències de la soledat. L’entitat té un lema, que prové de l’entitat mare francesa les petits frères des Pauvres, que diu “Les flors abans que el pa” i significa la importància que té per a les persones la seva part emocional i relacional, la importància que cada persona sigui reconeguda, respectada i integrada en la societat, i amb aquest esperit, el Mau, ha contribuït i contribueix any rere any  a enfortir-lo per a que totes les persones grans rebin la consideració i l’estima que mereixen.

Albert Quiles, Director Amics de la Gent Gran

Sempre he admirat la seva personalitat, la forma de generar nous i bons projectes. Penso que és molt difícil trobar persones amb aquest esperit, amb aquestes ganes de comentar, instruir i promoure, sentint en el seu cor l'alegria del bé fer. Amb una actitud desinteressada i sempre positiva, percep els problemes dels altres, tots en general. Els assumptes sobre els quals Mau reflexiona són tan importants que és el meu desig que els porti a terme amb èxit. Estic segur que convencerà a les persones necessàries per dur-los a terme. Gràcies a les seves propostes i el suport que obtindrà podran ser una realitat algun dia, per ell i pel bé de tots.

L'he vist dialogar tota una tarda amb avis, que no tenint ningú amb qui conversar, agraeixen aquesta xerrada amistosa que Mau és capaç de proporcionar. D'on treu el temps? Com és capaç de participar en infinitat de projectes empresarials, socials, culturals i personals? Es pot aportar tant sempre des de l'alegria i la il·lusió de canviar? Com gosa aquest senyor facilitar a totes les persones un major nivell de benestar a través tan sols d'una pluja de propostes i una millor organització del que som? Aquesta actitud i tenacitat en fer cada dia noves i millors aportacions, mostren que hi ha un veritable líder amb veu i sense mitjans, sent la seva voluntat certa de dur-los a terme i mantenir-los en el temps, sense importar-li haver-los consumats. Si Mau no existís, s'hauria d'inventar.

Arnau Grabulosa,

Tinc un amic sincer, compromès i valent. Ens regalem el nostre temps i junts vam compartir les nostres passions, il·lusions i problemes. Fa anys que compartim sender en aquesta vida la nostra. Li dic que sent tan transparent es pot fer mal, ja que no a tothom li agrada sentir aquestes veritats. El seu grau de compromís és inquietant: amistats ràncies, a punt de complir 30 anys com a voluntari, vida familiar exercint de manera activa i efectiva com a pare i espòs, regals diaris de les seves idees a qui ho vulgui escoltar, anys d'activisme per canviar el planeta . Gairebé res. I valent, molt valent. Sempre alçant la mà quan no entén i marxant si és possible quan no comprèn per que les coses es fan sempre així. No ho facis enfadar: té un geni terrible! Tot canvia i res perdura. Tot problema té la seva solució. Només cal formular bé la pregunta per trobar el camí que et portarà a la resposta, diu. És un somiador.

Josep Vicedo,